Grundvandssænkning i Syddanmark og Fyn

Grundvandssænkning i Syddanmark og på Fyn

Når du vælger BL Grundvandssænkning til opgaven, får du en sikker løsning hver gang. Fra vores afdeling i Haderslev udfører vi alt inden for grundvandssænkning i hele Syddanmark og på Fyn med stor ekspertise inden for regionens unikke jordsammensætning.

Kendskab til Danmarks undergrund

Med over 20 års erfaring kan BL Grundvandssænkning varetage selv de mest krævende opgaver inden for grundvandssænkning, filterboring, overpumpning og sugespidsanlæg. I samarbejde med landets førende entreprenører har vi udført arbejde i forbindelse med alt fra nye motorveje og supersygehuse til bevaringsværdige bygninger for private og erhverv.

Hjælper private og erhverv i hele landet

Foruden vores afdeling i Haderslev har vi også afdelinger i Aalborg og Herning, hvilket betyder, at vi kan løse opgaver i hele landet. Danmarks jordbund varierer fra region til region, og derfor er det vigtigt med specialister, som kender de lokale forhold.
Af den grund har vi hos BL Grundvandssænkning etableret specialiserede afdelinger i Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.

Rådgivning omkring grundvandssænkning i Syddanmark

Vil du høre mere om grundvandssænkning, sugespidsanlæg, sløjfning af brønd, filterboring og overpumpning på Fyn og i Syddanmark? Ring på telefon 74 20 40 60 eller skriv til mail@bl-grundvand.dk for at få besvaret dine spørgsmål eller for at snakke nærmere om et projekt.​