Overpumpning

Overpumpning ved akutte og planlagte projekter

Hvis du skal udføre kloakrenovering eller udskiftning af kloakdele, kan vi hos BL Grundvandssænkning A/S i være behjælpelige. Vi udfører overpumpning ved akutte og planlagte projekter, hvor der er behov for at større mængder vand transporteres fra ét sted til et andet.

​Vi har afdelinger ved Herning, Aalborg og Haderslev, men vi er leveringsdygtige i hele Danmark. Vi hjælper entreprenørfirmaer med at lede vandet andetsteds hen under arbejde med biogasanlæg, regnvandsbassiner og lignende.

Overpumpning BL Grundvandssænkning

Effektiv overpumpning med specialudstyr

Hos BL Grundvandssænkning har vi det nyeste udstyr til at holde regnskab over hvor meget vand, der flyder igennem rørene. Dette udstyr udlejes gerne, og vi sender også kyndigt mandsskab med.

Ekstra funktioner efter behov

Pumperne kan leveres med GPS overvågning og mulighed for alarm ved højvandstand på sms.

​Ved renovering af kloakker kan det være nødvendigt med denne type overpumpning. Vores pumper leder vandet væk fra arbejdsområdet, så det er muligt at arbejde der i en given periode.

Kontakt os for specialiseret overpumpning i hele landet

Skal vi også løse opgaven for jer? Vi er klar til at løfte opgaven for jer effektivt og til en god pris. Kontakt os på 74 20 40 60 eller mail@bl-grundvand.dk, hvis vi skal tage en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din overpumpning. Vi giver gerne et godt tilbud på arbejdet.