Grundvandssænkning i Nordjylland

Grundvandssænkning i Nordjylland

Gennem vores 20+ år i branchen, har vi opbygget stor ekspertise indenfor grundvandssænkning i Nordjylland. Vi løser alt grundvandsrelateret. Vi kender den unikke jordsammensætning i de forskellige danske regioner, hvilket gør os i stand til at løfte alt fra de små opgaver for private til de store projekter for erhverv og det offentlige.

Vi udfører blandt andet:

Den sikre løsning til grundvandssænkning

I samarbejde med landets førende entreprenører og rådgivere har BL Grundvandssænkning i mange år leveret sikre løsninger til krævende opgaver. Vi udfører blandt andet grundvandssænkning i åbent hav, til vindmøllefundamenter, til varmtvandslager, omkring bevaringsværdige bygninger og i forbindelse med etablering af motorvej og sygehuse.

Specialister i regionens grundvand

Danmarks lange kystlinje og istidens påvirkning har givet os et land med mange forskellige jordsammensætninger. Der er derfor stor forskel på jordbundsforholdene fra den ene del af landet til den anden.
Med vores afdelinger i Nordjylland, Midtjylland og Syddanmark, sikrer vi os, at der er specialister ansat, der kender forholdene og grundvandsdybden i netop dit område.

Vil du høre mere om undergrunden i Nordjylland?

Kontakt os og få rådgivning af en specialist inden for grundvandet i netop dit lokalområde. Du kan ringe på telefon 74 20 40 60 eller skrive til mail@bl-grundvand.dk.