Grundvandssænkning i Midtjylland

Grundvandssænkning i Midtjylland

Med en afdeling i Herning tilbyder BL Grundvandssænkning alt inden for grundvandssænkning i hele Midtjylland. Vi udfører også her lovpligtig sløjfning af brønde og boringer, overpumpning, justering af pH-værdien i grundvandet og meget mere for primært erhverv, men også private i hele regionen.
Har du brug for rådgivning omkring de lokale jordforhold og grundvandsrelaterede projekter, så stiller vi gerne vores ekspertise til rådighed.

Specialiseret i jordsammensætningen i Midtjylland

Grundet istiden og havet omkring os består Danmark af mange forskellige jordbundsforhold. Det betyder også, at de bedste fremgangsmåder for grundvandssænkning, sugespidsanlæg, filterboring og overpumpning varierer fra region til region. Hos BL Grundvandssænkning har vi mere end 20 års erfaring med jordsammensætningen i Midtjylland og kan varetage alt fra en lille sløjfning af brønd til store komplicerede projekter.

Grundvandssænkning i resten af landet

Vi råder over afdelinger i Midtjylland, Syddanmark og Nordjylland, og i samarbejde med kompetente partnere kan vi varetage opgaver i hele landet. Vi kender hele Danmarks undergrund, og vi fører projektet sikkert til dørs.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 74 20 40 60 eller mail@bl-grundvand.dk. Her kan du få mere information om jordsammensætningen i regionen, prisen på projektet og svar på andre spørgsmål, som du måtte have.